Tim

Mi smo tim mladih i dinamičnih advokata okupljenih oko istog cilja, a to je pružanje sveobuhvatne podrške klijentima u postupku ostvarivanja svojih prava. Naša misija je nalaženje najefikasnijeg i najekonomičnijeg rešenja za klijenta.

Advokatska kancelarija Gnjatović-Milutinović bavi se zastupanjem pravnih lica, odnosno privrednih subjekata u razičitim postupcima, od savetovanja do kompletnog pravog zastupanja. Takođe bavimo se zastupanjem i savetovanjem fizičkih lica u različitim granama prava. Iskustvo rada u renomiranim advokatskim kancelarijama omogućilo nam je da steknemo veoma važna znanja i vestine, kao i da shvatimo značaj i ulogu koju advokat ima u modernom poslovanju.

Individualna posvećenost svakom klijentu kroz izgradnju odnosa poverenja omogućila nam je da pravnu pomoć pružamo kako domaćim tako i inostranim klijentima u različitim postupcima kako unutar, tako i izvan granica Republike Srbije.

Konstantno usavršavanje, predanost i permanentno zadovoljenje klijentovih potreba imaju za cilj ostvarivanje dugoročne saradnje sa svakim klijentom, na obostrano zadovoljstvo. Uvažavajuci činjenicu da je vreme u modernom svetu najdragoceniji resurs, negujemo dobre poslovne odnose sa saradnicima koji se bave različitim oblastima prava, kako bismo uspeli da klijentu u svakom trenutku pružimo adekvatnu podršku u realizaciji svih njegovih projekata.